♡ Set Read Easy Phonics ♡
Set Read Easy Phonics

Penulis: Nik Eliani Nik Nawi & Othman Ahamad
ISBN: 983-867-240-8
 Penerbit: One Stop Computer and Language Consultancy
Tahun: 2001

♡ Salam semua.
Bagi yang nak mengajar anak-anak membaca dan menguasai bahasa Inggeris, boleh cuba set ini. Terbukti berkesan terhadap ribuan pengguna kanak-kanak sebelum ini. Rugi kalau tak beli! =)

Kandungan Pakej:
1. 8 buah buku
2. 1 VCD panduan mengajar
3. 6 keping flash cards  Info Produk
Terbukti bahawa belajar membaca melalui kaedah fonetik adalah cara paling semulajadi bagi kanak-kanak berumur 3 tahun ke atas. Kajian saintifik juga telah mengesahkan bahawa otak manusia membaca dengan memecahkan perkataan kepada bunyi.
Siri membaca berasaskan fonetik ini telah dirancang secara sistematik dengan pendekatan langkah-demi-langkah adalah kesemua yang anda perlukan untuk membantu anak anda membaca dalam Bahasa Inggeris. Ia juga dapat membantu bukan pengguna Bahasa Inggeris untuk memahami bahasa tersebut dengan mudah.

Keistimewaan Produk

  • Sistem Fonetik
  • Suku kata mudah
  • Bermakna dan berulang
  • Dua warna
  • Berima
  • Kurang Gambar 
Testimoni:

"Sy Yinhasni, sy beli buku Bacalah anakku, Read Easy & Mengaji Kaedah Furqan Puas hati sy tgk anak sy yg sulung (5thn) skrg ni dah boleh membaca dgn baik tambahan pula dia rajin buat ulang kaji sendiri tanpa paksaan.Yelah kebykan anak2 umur sedemikian dah msk tadika ...... skrg ni tgh berusaha utk adiknya pulak yg nyata sy perlukan pendekatan yg berbeza utk nye Jgn rs rugi melabur utk pendidikan anak-anak sendiri." ~Puan Hanani - Batu Pahat, Johor~

Hebat kan anak ini? Anak anda pun boleh! =)
 

Price: RM40
Postage: RM7.20(Pen. Malaysia)
RM10.50 (Sarawak)
RM11.80 (Sabah)

No comments:

Post a Comment